Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius

Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius

Metus lauktas Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius. Atkeliavo su gražia diena ir laukimu, išbarstydamas neramias mintis, atpūsdamas šventinę nuotaiką bei nekantrumą šia nuotaika pasidalinti su draugais, su pačiais artimiausiais šeimos nariais, su visais, esančiais šalia.

Traksėdžiuose gruodžio 14 dieną nušvito eglė. Šventę organizavo asociacija „Traksėdžių viltis“, prie jos puošimo ir šventės rengimo prisidėjo Šilutės  F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Traksėdžių filialas.

Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius

Tradiciškai buvo puošiama gyva eglutė, auganti šalia mokyklos. Žaisliukus pagamino  bendruomenės nariai. Renginio metu vaikučius, jų tėvelius linksmino Šilutės kultūros ir pramogų centro ansamblis „Karčema“ bei Šilutės M .Jankaus pagrindinės mokyklos grupė „Oktava“ (vad.  Vygantas Stoškus). Atvykęs pats tikriausias  Kalėdų Senelis su savo padėjėju Nykštuku įtraukė vaikus  į žaidimus ir  šokius, pakvietė visus kartu įžiebti gražuolę eglę. Bendruomenės pirmininkė tarė sveikinimo žodžius, linkėdama visiems ramybės, santarvės, gerų ateinančių metų.

Dabar lauksime artėjančių gražiausių metų švenčių. Tegu kiekviena širdis prisipildo gerumo, supratimo, meilės ir vilties.

 

Vida Pozniakovienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
 Traksėdžių filialo  bibliotekininkė

 

Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius  Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius  Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius  Kalėdų stebuklas vėl atkeliavo į Traksėdžius

Spausdinti
Facebook komentarai