Sveikiname ,,Vasara su knyga'' iššūkį įveikusiuosius.

Linksma penktadienio popietė Kintų bibliotekoje

Spalio 1-osios popietę Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale bibliotekininkės įteikė diplomus ir dovanėles Kintų pagrindinės mokyklos mokiniams, kurie vasarą dalyvavo  skaitymo iššūkyje „Vasara su knyga‘2021”. Susirinkusi smagi ir draugiška kompanija plojo ir sveikino savo draugus, tapusius nugalėtojais. Jiems įteiktos mažos dovanėlės – daugkartinio naudojimo šiaudeliai, tad bibliotekininkės nepraleido progos su mokiniais pasikalbėti apie tai, kaip svarbu saugoti gamtą, kokiais būdais galima mažinti vartotojiškumą, kuo svarbus atliekų rūšiavimas.

Tą pačią dieną vaikai dalyvavo užsiėmime, kur mokėsi naudotis internetine „Roblox“ žaidimų kūrimo platforma, o tuo pačiu – vienas kitam padėti ir siekti bendro tikslo. Jaunųjų bibliotekos lankytojų patys mėgiamiausi kompiuteriai yra liečiamaisiais ekranais, kurie labai palengvina mažų  rankyčių darbą.

Vaikai miklino pirštelius konstruodami su „LegoWeDo“ konstruktorių rinkiniais. Jie tai darė labai susikaupę, perspėdami draugus, kuriuose etapuose nepadaryti lemiamos klaidos. Vėliau visi  kartu džiaugėsi savo sukonstruotais darbais.

Draugiška ir šilta kompanija puikiai praleido penktadienio popietę. Daug smagiau dirbti kartu dėl vieno tikslo – geros nuotaikos ir naudingai praleisto laiko.

Vitalija Mišinskaitė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo bibliotekininkė

,,Vasara su knyga'' iššūkio dalyviams įteikiami diplomai ir dovanėlės. ROBLOX žaidimų platformos užsiėmime bendraujame ir bendradarbiaujame. Užsiėmimas su LegoWeDo konstruktorių rinkiniais. Programuojame. Užsiėmimas su LegoWeDo konstruktorių rinkiniais. Konstruojame.

Spausdinti
Facebook komentarai