Lina Balčiauskienė ir renginio dalyviai

Piešinių parodos „Jausmų labirintais“ pristatymas

Kovo 8 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filiale svečiavosi kultūros darbuotoja Lina Balčiauskienė.

Kiek talentų, galimybių sudėta žmoguje? Tikriausiai į šį klausimą neįmanoma atsakyti, nes žmogus šioje žemėje yra kūrėjas. Nežinia, kada gali nustebinti,  atskleisti  savyje glūdinčius talentus. Taip galima pasakyti ir apie Liną Balčiauskienę, apdovanotą įvairiais talentais – dainuojančią, šokančią, vaidinančią, piešiančią.

Linos paroda Gardamo filiale eksponuojama jau ne pirmą kartą, bet susitikimas, kur ji pristato savo piešinius, pirmasis, todėl susirinkusiems buvo ypač įdomu jos klausytis. Renginio pradžioje viešnia pasakojo, kad piešti  jai patiko jau mokykloje, bet vėliau  visa tai paliko užmarštyje, tačiau 2018 metais susidariusios gyvenimo aplinkybės paskatimo susikaupusias emocijas, mintis išlieti piešiniais. Parodos autorė kiekvieną savo piešinį pristatė, papasakojo, kaip jis gimė. Piešiniuose vyraujanti tema – moteris. Kiekviename piešinyje ji vis kitokia: viliokė, svajoklė, liūdinti ir besidžiaugianti. Pastaruosius dvejus metus Lina kūrė ypač gausiai.

Nepaprastai  greitai prabėgo laikas. Susirinkę renginio dalyviai padėkojo parodos autorei už  kartu praleistą laiką, šiltą susitikimą, galimybę pasivaikščioti jos jausmų labirintuose. Palinkėta kūrybinės sėkmės.

Virginija Langienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Gardamo filialo bibliotekininkė

Lina Balčiauskienė Parodos pristatymo momentas

Spausdinti
Facebook komentarai