Jaunimas žaidžia pamėgtą stalo žaidimą

Grabupių filiale – žaidimų diena

Minint Tarptautinę vaikų gynimo dieną ir prisijungiant prie akcijos ,,Atverk duris vasarai“, Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filiale surengta žaidimų diena.
Bibliotekoje rinkosi vaikai ir jaunimas, kurie rungėsi kompiuterinio žaidimo ,,Minecraft“ varžybose. Žaidėjai varžėsi tarpusavyje norėdami parodyti, kuris geriausias yra šioje srityje.
Kompiuterinį žaidimą „Minecraft“ sukūrė švedas Markus Persson (dar žinomas kaip Notch). Žaidimas yra trimatis, tačiau nepasižymi šiandienos žaidimams įprasta grafika ar efektais. Jame galima statyti bei griauti įvairių medžiagų blokus, tyrinėti aplinką, ieškoti įvairių resursų, kurti iš vienų medžiagų kitas arba daiktus, statyti bet kokias konstrukcijas trimatėje žaidimo erdvėje, kovoti su įvairiais priešiškai nusiteikusiais veikėjais.
Vaikai ir jaunimas buvo pakviesti prisidėti prie akcijos ,,Atverk duris vasarai“ ir išbandyti įvairius stalo žaidimus. Dalyviai konkuravo žaisdami loginio mąstymo, strategijos reikalaujančius šaškių ir šachmatų žaidimus. Norintys išmokti šių žaidimų galėjo susipažinti su žaidimo taisyklėmis ir išbandyti juos.
Žaidimai – puiki galimybė pasikviesti draugų ir smagiai praleisti laiką bendraujant.

Grabupių filialo bibliotekininkė
Daiva Kaktienė

Vaikai žaidžia stalo žaidimą Domino Vaikų pamėgtas stalo žaidimas Domino Žaidžia kompiuterinį žaidimą ,,Minecraft (1)

Spausdinti
Facebook komentarai