Šauniausia skaitytoja trečiokė Rugilė Vaivadaitė

Literatūrinė popietė „Veski knygele, į stebuklingą šalį“

Birželio 11 dieną Gardamo progimnazijos pradinukai pakvietė Gardamo filialo bibliotekininkę į svečius, kur netradicinėje erdvėje mokyklos kieme, vyko šauniausių klasių skaitytojų apdovanojimai.

Gardamo progimnazijos pradinukai kūrybingi ir išradingi, mokyklos mokytojų padedami išmoksta vis kažko naujo. Šį kartą mokykloje vyko edukacija, kurios metu mokiniai mokėsi daryti iš spalvoto popieriaus bites, o vėliau bitutės nutūpė stebuklingoje pievelėje. O ne toliese  patiesta polietileno plėvelė mokinių pastangomis virto spalvinga pieva. Šie metai kitokie, tad  miela ir smagu leisti laiką kartu  mokytis, žaisti ir dūkti ne po vieną, o kartu, apsilankyti bibliotekoje. Bibliotekininkė apdovanojo patį šauniausią skaitytoją, kuriam knygų skaitymas nuolatinis palydovas vedantis į stebuklingas šalis.

Pačia šauniausia skaitytoja tapo Gardamo progimnazijos trečiokė – Rugilė Vaivadaitė. Kitoje klasėje mokosi jos sesė Viltė, kuri nedaug atsiliko nuo jos. Ji taip pat apdovanota.  Sesės pasakojo, kad knygas anksčiau joms skaitydavo tėvai, o dabar džiaugiasi galėdamos skaityti pačios. Pirmokų šauniausia skaitytoja tapo  Estera Čerkutė, o ketvirtokų – Gintarė Oželytė.

Nepastebimai greitai prabėgo laikas. Atėjusi vasara vilios mokinius savo malonumais ir  literatūrinės popietės dalyviams knygos bus vasaros desertas.

Virginija Langienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Gardamo filialo bibliotekininkė

 

Gardamo progimnazijos pradinukų edukaciniai darbeliai (1) Gardamo progimnazijos pirmokė Estera Čerkutė Gardamo progimnazijos antrokė Viltė Vaivadaitė

Spausdinti
Facebook komentarai