„Neparašytoje knygoje“ – moteriškumo galios ir psichologinės įžvalgos

„Neparašytoje knygoje“ – moteriškumo galios ir psichologinės įžvalgos

Rugsėjo 28 dieną Šilutės Fridricho Bajoraičio viešojoje bibliotekoje pristatytas Daivos Žukauskienės ir Olgos Pakalniškienės terapinis romanas „Neparašyta knyga“. Kūrybinį darbą autorės dirbo dviese, knygos rašymo procese abi dalyvavo labai aktyviai, papildydamos viena kitą. Tai knyga apie moters pasaulį, jos gyvenimą, mintis, jausmus ir sutiktus žmones. Pagrindinė šio romano herojė sprendžia konfliktą tarp vidinių „aš“. Juk kiekvienas iš mūsų turime daugybę kaukių, daugybę vaidmenų ir kartais tarp jų pasiklystame.

D. Žukauskienė – geštalto terapeutė, trenerė ir lektorė. O. Pakalniškienė – mitybos specialistė, pirmųjų Lietuvoje ketogeninės mitybos mokymų autorė, sveikos gyvensenos seminarų, renginių, mokymų kuratorė ir lektorė.

Kūrinyje autorės sujungia literatūrines ir psichologines plotmes. Dominuoja asmeninio augimo tema, kuri atskleidžiama mitybos specialistei ir psichoterapeutei darant įtaką knygos veikėjai. Knyga nepagražinta, neišpudruota, rašyta be jokių taisymų, tiesiog taip, kaip diktavo emocinė būsena. Ji nuoga ne tik viršelio atvirumu, bet ir turiniu. Norint apnuoginti sielą, reikia drąsos. Autorės teigė, kad parašiusios šią knygą jautėsi daug drąsiau.

Ši knyga kviečia pasiryžti gyventi autentišką gyvenimą, jaučiant ir mąstant, taisant klaidas ir drąsiai žengiant į ateitį.

 

 

 

Sonata Mockienė,
Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos
Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja

„Neparašytoje knygoje“ – moteriškumo galios ir psichologinės įžvalgos „Neparašytoje knygoje“ – moteriškumo galios ir psichologinės įžvalgos „Neparašytoje knygoje“ – moteriškumo galios ir psichologinės įžvalgos

Spausdinti
Facebook komentarai